29 mars 2011

Vamos a Mallorca

Vem påstår att man inte kan åka på semester bara för att man redan befinner sig i ett främmande land? Inte vi i allafall. "Det gäller att ta vara på tiden medan man e här" som Tom så fyndigt uttryckte det. Därför har vi nu planerat in en förlängd weekend till Mallorca denna helg. Idag bokade vi flygbiljetterna och igår bokade vi in oss för tre nätter på Apartamentos Vistasol i Magaluf. Det kan vara bra att utforska nattlivet där innan högsäsongen drar igång på riktigt nästa månad, de flesta barer har nämligen redan full besättning. Det verkar även som om vi valde rätt weekend tidsmässigt för besöket eftersom det lovats både sol och värme under dagarna vi är där. Passar bra med tanke på att hotellet är beläget precis mitt emellan Magaluf och Palma Nova med 200 meters vandring till vardera städernas stränder.

För min egen del kommer jag även att hälsa på min morfar som befinner sig på semester i Alcudia, beläget på andra sidan Mallorca. Skall bli kul att, efter nästan två månader, få träffa någon man var bekant med redan innan man åkte hit. Får hoppas att hemlängtan inte blir allt för påtaglig bara.

Det skall hur som helst bli en intressant utflykt och eftersom vårt hotell erbjuder internetanslutning för hela 2€/dygn kommer vi givetvis att ta med någon laptop för att kunna hålla bloggen up-to-date. Jag slänger med några bilder på hotellet vi skall bo på. Håll utkik efter nya uppdateringar framöver!












Det kan vara bra att hotellet erbjuder uppvärmd inomhuspool ifall
man inte föredrar att bada i havet.

Givetvis har hotellrummet havsutsikt men hotellet har även god utsikt
över Magalufs barer och nattklubbar

2 kommentarer:

  1. Om ni hindar tröten på nattlivet å bäre vill slapp nalete så vill ja minns att e fanns en hefti minigolfban i palma nova.fantasia tror ja on hätt.

    SvaraRadera
  2. http://www.golffantasia.es/en/ Japp såag häftit uut ! :)

    SvaraRadera