7 mars 2011

Fin

Ojoj, karnevalsyran börjar så småningom ta slut men ännu är det någon dag kvar. Håller som bäst på och sorterar litet bilder och videor från de gångna dagarna. Slänger upp de så småningom med en kort summering av händelserna.




*Uppdatering*

Sedan de större karnevalstillställningarna drog igång med fredagens kvällsfest har det i princip varit fullt upp hela tiden. Gårdagens comparsas skall väl dock räknas som huvudtillställningen med paraden och det årliga godiskriget på stadens torg.

Lördagens kvällsshow var snäppet större än spelningen på fredagen, med större band och mera folk. Även om Christian och jag lovade oss själva att inte stanna ute allt för länge så blev det ändå svårt att slita sig när programmet väl var i full gång. Detta bidrog till en del trötta miner när det var dags för söndagens program. Var det värt det? Definitivt!


Men säg den trötthet som inte botas med litet vin. Vårt paradtåg stannade nämligen med jämna mellanrum vid olika serveringar och ägarna bjöd gladeligen på förfriskningar och tilltugg av olika sorter.

















När det sedan var dags för det beryktade godiskriget fick man se till att skydda sig så gott man kunde. En liten bit godis gör förvånansvärt ont ifall den träffar en mitt i planeten. Kort efter att borgmästaren hade förklarat slaget öppnat mörknade solen av godisregnet som varade i flera minuter.


På kvällen var det sedan dags för en tripp till Sitges och dess karneval. Den utflykten är en lång historia så jag tror det får bli ett eget inlägg, dessutom håller jag på att få skrivkramp.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar