5 mars 2011

Karneval och galenskaper

Det blev ingen senare uppdatering igår eftersom vi hade lektioner till så sent som 6 och efteråt fick vi skynda oss hem för att göra oss klara inför kvällen. Kvällen bjöd på en hel del intressanta upplevelser. Det hör ju nämligen till att hela staden skall vara mer eller mindre upp och ner under karnevaltiden, men jag tror det är lättast att låta bilderna tala så slipper vi ett kilometerlångt inlägg.
De flesta bilderna är tagna med N8:an i låga ljusförhållanden så ni får ha litet överseende :)


Kvällens band bestod av Spaniens motsvarighet till 1G3B. Rätt bra för att vara spanskt ;)










Idag har vi traskat runt i karnevalsvinglet i sökan efter de återstående detaljerna till våra maskeradklädslar vi skall ha på söndagkväll. Hela staden är för tillfället i upplösningstillstånd och det smäller och spelas i varje gathörn, så vi tog oss vid ett tillfälle in på ett café för att vila öronen.

För tillfället håller vi på och förbereder oss för att gå ut en sväng för att se på paraderna och övriga galenskaper som kvällen har att bjuda på. Det blir väl dock att söka sig hem i tid eftersom vi imorgon skall delta i paraden som börjar klockan 9.00. Det är då som vi skall klä oss i färgglada kläder och kasta runt 10 kg godis, kortfattat..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar