13 mars 2011

Restaurangbesök

Som sag var vi til barca igår och samtidigt var vi och åt på två ställen. Den första restaurangen vi besökte låg på la rambla.. Jag beställde en lövbiff, tom en schnitzel och andreas an pasta. Jag betalade 12€ , Tom 14 €.. Maten var hemsk! Nästan som mikromat.. Lite potatis och inga kryddor.. Läste på några turistguider då vi kom hem att man absolut inte skall äta vid La Rambla, och detta är nu bevisat.
Dessutom tog de betalt 5 € för två vattenflaskor och 4 € för två brödbitar,vilka vi inte ens hade beställt till bordet.

Vi blev så besvikna att vi bytt restaurang för att äta efterrätt. Hittade ett jättenooise ställe vi Passeig de Gràcia som hätte QuQu. Vi beställde in en flaska huset rosé vin, cremá catalan, brownie, choklad moussé och kaffe. Vilken upplevelse och skönt stämning efter att ha vandrat runt i stan hela förmiddagen. Vi satt 1,5 h och njöt!





Vi har aktiverat oss nu på morgonen och skall börja leta oss mot tågstation destination barca. Vi har blivit inbjudna till siesta lunch bestående utav Paella av Tom och Elinas vän Josep som är barca native. För övrigt är det 18-19 grader idag och blå himmel. Blir att leta fram solbrillorna!

2 kommentarer:

  1. Hope you enjoyed the paella today!
    nice to meet you guys, and nice blog

    SvaraRadera
  2. We enjoyed it very much! I think we're going to go there again sometime... Maybe when we're going to the casino ;) Nice to meet u too!

    SvaraRadera