1 mars 2011

Bcn eftermiddag!

Privat violinist i metron är inte helt illa!

Vi kom just hem från stan! Vi bestämde oss efter skolan att åka in till barcelona eftersom det var för kallt att gå till stranden.. Vi hade planerat att gå runt lite i norra delarna av stan för vi har inte vistast så mycket där + att vi skulle ha varsin skyddsväska för våra bärbara från Fnac! Tog tåget och hoppade av vid Passeig de Gràcia,vilket ligger nära Gaudis mest berömda hus..
Väl framme där bestämde vi oss för att vandra längs Av. Diagonal, vilket är en gata som löper tvärs genom hela staden! Tom hade läst på och visste att där fanns många butiker! Det blev Zara, Hugo Boss och Pull and Bear besök före vi hamnade framför en gigantisk Fnac butik! Vi visste inte om denna affär utan bara om den som ligger vid Plaça de Catalunya.. Där fanns elektronik så långt ögat kunde nå, bland det värsta man har varit med om..! Pillade lite på Ipaden som dom hade framme.. Vem behöver en sån!? Oergonomisk i min smak.. Man surfar väl med smartphonen eller laptopen , behöver man verkligen en pryl mittemellan dessa?? Klar sak om man inte har en smartphone så är det en annan femma..


Vi stannade upp ett tag för att kolla upp var vi var. En rolig grej här är att det ALDRIG finns utsatt var man befinner sig på kartan.. Inga "you are here" röda bollar! Bara att lita på lokalsinnet..


En rolig grej hände när vi tolkade kartan.. Nämligen Linus började känna något skräp som "landade" i hans hår när vi stod koncentrerade runt kartan! Vi tittade upp och där var en papegoja som smaskade i sig frön av något slag och skalen landade på oss! :)










Trötta var vi på vägen hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar