15 feb. 2011

Kickoff

¡Buenas noches!

Full dag på schemat idag var det! Engelska,spanska samt teambuilding var teman som behandlades. Engelskakursen är mycket omfattande och handlar i korthet om mötestekniker, akademisk engelska samt hur man producerar en vetenskaplig text korrekt. Mycket bra kurs med tanke på våra kommande slutarbeten!! Spanska lektionerna går endast på spanska, inte ett ord engelska..(tur man gick nybörjarkursen i höst! ) Överlag avviker sig undervisningsmetoderna här mycket från vad vi är vana med hemma! Inga föreläsningar där studeranden bara sitter å lyssnar på läraren som bläddrar igenom powerpoint slides utan här jobbar man i team,sitter med teamen och jobbar tillsamman med läraren. Detta gillar vi!

Eric håller i trådarna!

Vi började också med teambuilding idag, rollerna är inte så klara ännu inom ramen för projektarbetet men vi fick ett provsmak utav teamwork när vi under 90min. skulle utföra olika punkter! Till dessa hörde t.ex. algoritmer och fysiska uppgifter, bl.a. skulle vi konstruera ett torn som nådde taket utav endast tidningspapper!
Full fart på tornbygget!
Idag har vi också haft besök utav en reparatör som fixade vår varmvattenberedare ! Gissa om vi duschade länge!! :D Och Linus behöver inte gräva i postlådan längre för vi har fått nyckeln till den :)

¡Hasta mañana!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar