13 feb. 2011

Dagen efter lördagen











Söndag. Lättjans dag. Medan jag inväntar morgondagen med de första riktiga lektionerna i skolan, har jag idag försökt få tiden att passera så smidigt som möjligt. Så vad gör man då på en söndag när man vill sitta och slöa i soffan men befinner sig i ett land där allt som visas på TV antingen är dubbat eller håller så låg underhållningsgrad att man till sist känner sig som Spongebob ("Bob Esponja!") här till höger -->

Ett alternativ är att försöka ta sig i kragen och få litet smutstvätt ur världen. Nu har vi det dock så bra att vi har vår egen tvättmaskin i lägenheten. Vilket betyder efter att man har plockat in smutskläderna, fyllt i tvättmedel och tryckt på två knappar, så är man igen sysslolös i 30 minuter. Då återstår bara ett alternativ: You Tube. Denna fantastiska tjänst kan underhålla en i timtal utan att man ens förstår vad det är man tittar på. Perfekt för en slö söndag med andra ord!



Eftersom Sunset Cava försöker bidra med kvalitativ underhållning till alla sina läsare, delar vi här med oss av några videor att fördriva tiden med. Håll till godo!

Cool slow motion i ett hotellrum
Motorcross söndagen till ära
Veckans klassiker: På tynn sjøis 2


Eftersom resten av gänget var en sväng till Sitges idag igen slänger jag med ytterligare några bilder från den vackra hamnstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar