20 feb. 2011

Domingo


Idag vaknade jag iaf före klockan 15, inte som igår 17.30... Efter två nätter ute i Barcelonas nattliv innehållandes 2 nattklubbsbesök börjar veckan gå mot sitt slut.

Igår var vi alla fyra som sagt till trevånings-nattklubben Roxy Blue som syns här till höger. Kvällen innehöll, ett förfest hos tyskarna, vilket börjar bli ett obligatoriskt inslag före vi åker ut. En tågfärd som närmast kan liknas ett partytrain med gapande och festande spanjorer som överröstade varandra och delade på Sangria. Samt en helkväll på nattklubben Roxy Blue, som vår medstuderande Leo bokat in oss på. Det var fullt ös hela natten lång tills vi tog oss hem med sista nattbussen, där vi fick inta nödvändiga spanskafraser av en spanjor som också studerar på universitetet.

I fredags besökte jag och Christian tillsammans med ett tiotal andra EPSare ett annat ställe, nämligen Razzmatazz, ett aningen större ställe med enormt dansgolv och mycket folk, beläget i utkanten av Barcelona. Här öppnar nattklubbarna runt 24 snåret och fylls först vid 2 tiden... Härligt så.


Vår hemresa tog onödigt lång tid då vi febrilt letade efter en metrostation kl 5 på morgonen. Som tur är kan man alltid fråga väginstruktioner av lokalbor. Men som "otur" är kan dessa sällan engelska och vår spanska är ännu på en sådan banal nivå att vi ofta kan fråga, men när vi får ett svar tillbaks kan vi sällan göra annat än sträcka på armarna och rynka pannan. Efter en taxiresa, 2 onödiga metroturer, 1 rätt metrotur och slutligen tåget hem till Vilanova var vi framme efter lätta 4 timmars hemresa... ¡Salut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar