18 apr. 2011

Sitgesvandring - part deux


Vackra dagar här i Vilanova såhär års. Dagen har, likt de tidigare, tillbringats mestadels på stranden för att kunna svalka sig i havet ifall solens strålar blir för intensiva vid något tillfälle. Turistantalet i staden har även börjat öka och det märks inte minst på stranden när den är befolkad även under förmiddagen när folk borde vara på jobb.

Igår gick Hanna-Mari och jag vandringsrutten längs kusten till Sitges som jag och mina rumskompisar också vandrade under andra veckan vi var här. Denna gång var dock vädret mycket mera gemytligt och det märktes hur populär rutten är med tanke på antalet personer vi mötte under vandringen. Väl framme i Sitges tillbringade vi litet tid på stranden innan vi åt en snabb lunch för att återfå litet energi. Folket här i Spanien söker sig i allmänhet ut på söndagarna för att luncha, prata och bara umgås med vänner och bekanta. Detta märktes sannerligen bra igår, de flesta restauranger var nämligen fullsatta. Vår lunch kompletterades sedan med en glass (i smakerna brownie & skogsbärs yoghurt) vid strandpromenaden medan vi nöjsamt tittade på folket som vandrade förbi oss.

Bättre sätt att tillbringa en avkopplande söndag på finns väl inte? Until next time..

2 kommentarer:

  1. Linus, du ser jäkligt nöjd ut på bilden. Men det kan man ju förstå då du har en sådan skönhet bredvid dig ;) (BTW man bli avundsjuk på utsikten i bakgrunden. Kanske du kan photoshoppa bort den? :D)

    Hälsningar från eskimoerna i Lappland

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket för kommentaren och beklagar den sena responsen!

    Angående bilden så kan jag tyvärr inte göra något åt varken mitt grin eller bakgrunden eftersom vi på Sunset cava eftersträvar att ladda upp bilderna i fullständigt originalutförande. Däremot kan vi ju försöka undvika liknande bilder i fortsättningen? :)
    Ha det bra!

    //Linus

    SvaraRadera