28 apr. 2011

Midterm presentation

Hejsan. Imorgon har vi presentation utav det arbete vi gjort hittills i våra projekt. De sista preparationerna är gjorda och powerpointen är slipad till max. Alla grupper har max 30 minuter på sig och detta är litet av ett orosmoment för mig eftersom vi har producerat så mycket på så kort tid och alla 45 slides skall visas på 30 mins. Och då har vi bantat ner på mycket.. Mitt team fick presentationen färdigställd igår, "testkörde" den på projektorn och det var riktigt snyggt, hoppas projektövervakaren och kontaktpersonen för företaget gillar den också. Presentationen är en del utav slutvitsordet för hela projektterminen.


Som bäst håller jag på och kokar ihop en lunch, är ensam hemma, andra är i skolan och finslipar på sina verk och Annika gick ut på stan. Det blir att gå ner till stranden och läsa in sig på texterna som skall presenteras imorgon. Kl. 09.00 smäller det!


Fin match utav Barça igår förresten, synd bara att sporten håller på och blir förstörd utav alla filmningar hela tiden.. Vi satt och tittade, svor över alla filmningar som dessa stjärnor håller på med. Messi är förstås ett undantag och Cristiano Ronaldo har förbättrat sig mycket! Men man blir så lessen av att titta på Di Maria, Pepe, Busquets, Pedro, etc. Vart är sporten på väg?? Och sedan skall det gnällas på domaren efteråt..

Seger firades här i Vilanova med raketer efter slutsignalen. Andra delen utav semifinalen spelas här i Barcelona nästa onsdag och jag har tittat lite efter biljetter på internet. Den billigaste som jag hittat nu är 585€ så det blir väl att se matchen på tv.

Eller hur?

4 kommentarer:

  1. look at this ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=liQLdRk0Ziw

    SvaraRadera
  2. Christian,

    Misstänker att någon redan har påpekat att matchen är på tisdag, 3/5. Just in case...

    //Erik

    SvaraRadera