2 apr. 2011

Solen steker och livet leker...

Utsikten

Hälsningar från Mallorca! Nu skall jag ta mig lite tid och skriva ett inlägg från vår weekendtripp till Magaluf. I förra veckan fick samtliga av oss på Sunset Cava våra betyg/vitsord från period 1. Nöjda över våra prestationer beslöt vi oss för att belöna oss själva med en get-away till Mallorca. De hade lovat extremet fint väder så vi packade ner våra simshorts och flipflops och drog iväg.


Det visade sig att de hade rätt angående vädret. Vi har haft 22 grader och totalt molnfri blåhimmel i tre dagar.


Vattnet var relativt varmt redan trots att det ännu bara är April. Undertecknad passade på att dra årets andra Christ Air! 8)-I-<


Christian ser ut att må bra i solskenet


Vi har varit här i tre dagar nu och egentligen inte gjort något annat än solat, badat, lagat läxor, läst böcker, ätit GRILLAT och smuttat på ett par glas rött. Det har väldigt avslappnande och nu har vi återfått energin och kan itu med nästa studieperiod. Låt komma! För att ytterligare krydda tillvaron skall vi nu bege oss till ett lokalt spa, endast ett stenkast från vårt hotellrum, för lite simning, jacuzzi och turkiskbastu.

2 kommentarer:

  1. Ååh jäklar va fint!! :-)

    SvaraRadera
  2. YEES! Har letat överallt efter lite uppmuntrande och "behålla hoppet"-bilder från Mallorca såhär tidigt. Och jag fann det! Underbart!

    Ville helt enkelt se om man kan besöka medelhavsländer och bada redan i april. Underbara bilder, ser riktigt fint ut. Så får nog ta mig en trip neråt!

    SvaraRadera