3 juni 2011

El último viaje juntos, Costa del Sol!


Fredag! Äntligen kan får man väl säga, och även om mycket arbete återstår i form av presentationer och inlämningar så känns det att änden av repet närmar sig med stormsteg. Tre veckor kvar innan undertecknad stiger ombord på flyget som skall ta en hem till kära Finland!

Men innan det är dags för avfärd har vi ännu en del att avverka. En sak som kan nämnas är resan ner till Costa del Sol som går av stapeln den 16 juni. Eftersom vi alla har haft våra slutliga presentationer vid det laget åker jag, Christian och Tom ner till solkusten för den slutliga finishen på våra solbrännor. Eftersom Andreas har fått nog av solen sticker han hem till fosterlandet litet tidigare istället.

Under resan till södern har vi planerat in ett besök till ett antal olika ställen. Vi inleder med ett tre-nätters boende på Hotel Vime La Reserva de Marbella, ett stenkast från Marbella centrum. Ska bli intressant att se vad den ryktesomspunna staden har att erbjuda, Fridell håller även febrilt tummarna för att vi ska springa på några lättklädda kändisar. Får vi tid kanske vi tar en titt in till Fuengirola också..

När vi undersökt Marbella klart förflyttar vi oss några klick norrut för att bosätta oss i Malaga resten av tiden. Där skall vi bo på Hotel & Spa Calabahia, ett gemytligt hotell med utsikt över solkusten. Eftersom Malaga är en litet större stad, som inte erbjuder lika mycket kulturupplevelser blir det säkert att spela den där matchen i tennis som jag lovat Christian i flera månader redan.

Hotellet har pool på taket som erbjuder utsikt över staden.


Vi har dessutom planerat hyra bil under vistelsen för att kunna ta oss mellan hotellen. Därför kommer vi den dagen vi byter hotell att åka ner till Gibraltar bara för att få se det brittiska territoriet. Undertecknad är även intresserad av att se de berömda aporna som finns i hamnstaden.












Givetvis har vi sett till att boka hotell med internetanslutning så ett antal uppdateringar kommer säkerligen att dyka upp. Hasta luego!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar