1 maj 2011

Celebert besök och gästbloggare Krisse

Grabbarna här på sunset har problem med lite skoluppgifter så de har hyrt in en expert i området från Finland. Resan till Barcelona startade 08:00 från Vasa flygplats. Efter en kort visit i Riga var jag småningom framme i Barcelona. Tom och Christian kom och mötte mig till flygplatsen så jag inte skulle gå vilse i storstan.

I brist på våg får man göra en egen för att väga väskan
Vi hoppade på tåget för att fara till Vilanova. Jag var förståss utsvulten efter en dagens resande. Nu var det ju förståss siesta så nästan allting var stängt. Men vi satt oss ned vid ett litet ställe som hette Bollywood och beställde en Rullakebab och en öl. Den var inte så stor men ack så god! Sedan via affären för att inhandla mera mat och någon flaska Vin. Ångrar jag inte har en större räseväska så jag kunnat ta hem väskan full med vin. En vinflaska kostar bara runt 1€!! Efter vi var färdiga knallade vi iväg til lägenheten för att kolla hockey VM. Tom sökte snabbt upp en stream så vi kunde följa Finlandsmatchen. Streamen var inte den bästa och vi hamnade att starta om den nästan varannan minut. Men matchen slutade ju bra och vi är nöjda. Jag öppnade vinflaskan medan resten av gänget började på med sina inlämningsuppgifter. Programering av Siemens S7 och Logo stod på schemat.


Turisten i egen hög person

Då natten närmade sig for jag, Tom, Christian och Linus in till Barcelona för att leva nattlivet. Det var riktigt roligt nog. Men lite jobbigt då första tåget tillbaka till Vilanova går först halv 6. Väl hemma somnade man på fläcken och vaknar 4 nästa dag.


Duktigt av Krisse att åka till Barcelona och sedan sova bor en hel dag. Men får trösta mig med att nästan allting är stängt här en söndag så jag bryr mig inte så mycket. Resten av dagen har gått i lugnets tecken och jag har inte gjort något annat än at laga lite mat och kolla på en dokumentär om världens sju undervärk. Resten av grabbarna har kämpat med PLC programering hela dagen och jag har hjälpt till som experthjälp mellan varven.

Fliten flödar

Best Regards
Krisse

2 kommentarer:

  1. Kva kyör ni mie fö flygbolag om ni milanlandar i Riga?Tå vi flög ti Barcelona tror it ja vi milanlanda na,elå kanske ja minns fäil...

    SvaraRadera
  2. Airbaltic, slipper hit me ien hondralapp!

    SvaraRadera