5 maj 2011

Flygplan å krankan


Gårdagen gick för min del fullständigt i projektets tecken. Vi hade nämligen första mötet med våra företagsrepresentanter vid flygplatsen El Prat de Llobregat, Barcelona. Tidigare på dagen hade vår grupp förberett presentationen som skulle fungera som en slags mellanrapport av vårt arbete. Senare tog vi bussen in till flygplatsen och Aenas kontor, det kändes rätt surrealistiskt att traska in på Spaniens näst största flygplats i arbetets tecken.

Flitiga förberedelser under förmiddagen.
Tack vare bra förberedelser gick vår presentation mycket smärtfritt och mötet med grabbarna från flygplatsen gick bra, de kunde nämligen till vår tacksamhet god engelska. Nästa vecka verkar vårt nästa möte bli av, då ska vi se vad vårt system går för i verkligheten när allt ska live-testas på flygplatsen i Barcelona.

Leo var nöjd med gruppens prestation under dagen.

Gruppbild dagen till ära.

Eftersom lättnaden var stor av att få gårdagens utflykt avklarad så har jag idag spenderat stor del av dagen vid stranden med litet bra musik. När jag kom tillbaka till lägenheten åt hela vår cuarteto middag ute på balkongen i mycket angenäm värme, även om klockan var närmare 8. En nackdel med denna värme är givetvis att myggorna nu vaknat till liv ordentligt, och det märks inte minst på mina ben som för tillfället till stor del är täckta av myggbett.

Eftersom bra väder inte är till någon nytta så länge man inte kan dela det med andra, så kommer vi att se till att få upp litet strandbilder och andra bilder som kan relateras till sommar här så fort som möjligt, men tills vidare får ni nöja er med litet jobbrelaterade bilder.
Nu kallar nattvärmen, Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar