15 maj 2011

The Final Countdown


Ända fram till för en stund sedan höll jag på och grejjade med en inlämningsuppgift vi ska ha inlämnad snart. Men när jag hörde att bronsmatchen var avgjord och insåg att nästa match på tur är finalen där vi möter Sverige, höll inte mina nerver längre. Speciellt när hälften av facebook är täckt av material relaterat till hockeyfinalen är det omöjligt att fokusera på annat.

Det finns olika grader av nervositet. Det finns den sorten av nervositet som smyger sig på när det är dags för ett viktigt tal inför publik, då handflatorna är som våtservetter och benen känns som spagetti. Sen finns det den värsta obeskrivliga sorten av nervositet som verkar infinna sig varenda gång det är dags för en finsk ishockeyfinal. Undertecknad genomgår för tillfället den senare nämnda sorten och yrar runt i lägenheten som en halshuggen höna.
Det faktum att Finlands andra VM-guld ännu en gång finns inom räckhåll känns otroligt tacksamt samtidigt som oron är påtaglig för att Sverige ska snuva oss på guldet. Men OM vi sänker Tre kronor ikväll vet jag en lägenhet i Spanien som inte kommer att tystna förrän sent inatt.

Nu är det dags för en brakmåltid som Tom slängt ihop och sedan, SEDAN börjar det bli dags för The final showdown. Kom igen Lejonen, visa nu var fan skåpet skall stå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar